tiistai 6. maaliskuuta 2012

Risto Räppääjä ja viileä Venla

Tässäpä sitten elokuva, jota en trailerin näkemisen perusteella koskaan uskonut meneväni katsomaan. Mutta sitten istuin Studion kassan takana ja tuijotin neljä päivää niitä julisteita. Ja sitten huomasinkin pistäväni tekstaria jossa kysyin haluaisiko 2,5 vuotias kummipoikani Tuukka lähteä kanssani elokuviin. Ja poikahan oli mitä suurimmalla innolla lähdössä, joten oman haudan kaivaminen onnistui aika pitkälti hyvin! Mitä sitä ei tekisi kummipojan puolesta..
Elokuvissa käymisestä on kulunut jo nyt.. tasan viikko! Laiskuudessani en ole jaksanut tätä merkintää kirjoittaa ja samoin sen Gary Oldmanin tähdittämän elokuvan merkintäkin puuttuu.. Se sitten seuraavaksi, koska tämän elokuvan jälkeen palkitsin itseni Pappi Lukkarilla!

Risto Räppääjä ja viileä Venla on Räppääjä-sarjan kolmas osa enkä minä ole tämän pätkän edeltäjiä nähnyt. En myöskään jaksa uskoa että tulen niitä koskaan katsoneeksi ellen sitten nimenomaan Tuukan kanssa. Elokuva on selkeästi suunnattu lapsikatsojille mutta kyllä nyt on pakko sanoa että hyvinkin positiivinen yllätys. Äänimaailmalle etenkin jonkinlaista plussaa vaikka sitä ensin karsastinkin. Mutta veikkaan että ääni-ihmisillä on ollut älyttömän hauskaa ääniä suunnitellessaan!

Elokuvissa käynti 2,5 vuotiaan kanssa on aina oma elämyksensä! Se on aina yhtä hauskaa. Viimeksihän käytin pojan katsomassa Ellan ja Aleksin tuossa viime.. syksyäköhän se oli. Sen parissa viihdyttiin ehkä hitusen paremmin kuin tämän elokuvan parissa. Tämän elokuvan aikana tuntui enemmän kiinnostavan se, koska saisi pillimehua. Me kun oltiin herran tahdon mukaisesti ostettu smurffilimsaa eikä se sitten kelvannutkaan koska oli hapanta! Noh, minä sitten lupasin että voitaisiin ostaa yksi pillimehu elokuvan jälkeen ja sainpa pojan juomaan smurffilimsaakin hieman. Popparit kyllä kelpasivat kuten viime kerrallakin!

Käykäähän elokuvissa pikkuväen kanssa, ihmiset! Tulee katsoneeksi sellaisiakin elokuvia, mitä ei välttämättä yksin lähtisi katsomaan! En sano että Räppääjä minun makuuni mikään kovin hohdokas elokuva oli, mutta toimi kun oli se pikkupoika kaverina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...